Spring til indhold

Sund Start Sammen

GLADE OG TRYGGE FORÆLDRE GIVER GLADE OG TRYGGE BØRN.

Kontaktinformation

Kontaktinformation

Sund Start Sammen - administration

Ørbækvej 100, 1.sal
5220 Odense SØ
65 51 56 07

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Digital Post

Sund Start Sammen - for borgere

Åbningstider for telefonisk henvendelse

Mandag - Onsdag 8:00-15:30
Torsdag 8:00-17:00
Fredag 8:00-12:00

OBS:Aflysning af Sund Start Sammen - Opdateret 10. juni 2020.

Den seneste udmelding fra myndighederne omkring det øgede antal i forsamlinger giver reel mulighed for at samle flere igen. 
Der er fortsat krav om afstand og det giver for nuværende udfordringer i forhold til lokaler og derfor vil det ikke være muligt endnu at opstarte Sund Start Sammen.
Der forventes opstart efter d. 1.9.2020.

På vegne af OUH og Odense Kommune


Hold dig opdateret på covid-19 her

 

Ved spørgsmål eller behov for kontakt gælder følgende:

 

Jordemoder: Hvis du ønsker at ændre/aflyse en tid til jordemoderkonsultation, eller har ikke-akutte spørgsmål til en jordemoder kontaktes Odense Jordemoderpraksis tlf. 65 41 57 41 (alle hverdage ml. kl. 9 - 12). Har du ikke-akutte spørgsmål til en jordemoder (ikke vedrørende ændring/aflysning af tider) kan du også skrive til en jordemoder via appen Mit Sygehus.

 

Sundhedsplejerske: Er du gravid vil du omkring uge 25 få invitation til et graviditetsbesøg fra din kommende sundhedsplejerske. Har du allerede tilknyttet en sundhedsplejerske som gravid/eller som nybagt familie kan du ved behov kontakte din tilknyttede sundhedsplejerske.

 

Sund Start Sammen

Sund Start Sammen er et gratis tilbud for alle førstegangsforældre bosat i Odense Kommune. Her gives de kommende forældre de bedste forudsætninger for at kunne løfte opgaven som familie, så børnene vokser op i trygge, glade og sunde rammer.

 

Sund Start Sammen er et gruppeforløb med 10 mødegange, der løber over omkring 1 år. Hver gruppe er sammensat af omkring 10 par, der starter med at mødes i omtrent 26. graviditetsuge, og fortsætter efter fødslen indtil barnet er 9-10 måneder gammelt.

 

Forløbet er bygget op omkring 4 gennemgående temaer, og med udgangspunkt i disse temaer vil der på hver mødegang blive talt om et eller flere emner, der er relevante for barnets og familiens udvikling på det givne tidspunkt. Du kan læse mere her om de 4 temaer og indholdet på hver enkelt mødegang.

 

Ønsker du at deltage i et Sund Start Sammen forløb, kan du her læse mere om tilmelding til forløbet.

Sund Start Sammen er et samarbejde mellem Odense Kommune, Region Syddanmark og det private erhvervsliv.