Spring til indhold

Sund Start Sammen

Glade og trygge forældre giver glade og trygge børn.

OBS: Sund Start Sammen - Opdateret 1. juli 2021.

 

 

Fødsel- og forældreforberedende tilbud til kommende forældre

Det fødsels- og forældreforberedende tilbud i Odense ændrer form efter sommerferien, hvor Odenses forældre tilbydes en kombination af et digitalt format, fysisk fremmøde og forældrenetværk. Vi styrker forældrenetværkene, så der bliver oprettet mindre forældregrupper i lokalsamfundet, som rummer begge forældre. Vi bygger dermed videre på de seneste års styrkelse af Sundhedsplejens tilbud til alle gravide med flere individuelle kontakter, både i graviditeten, kort tid efter fødsel og senere i barselsperioden.

 

Praktisk information

Der ligger oplysninger om fødselsforberedelse og tilmeldingsprocedure i appen "Mit Sygehus" og på OUHs hjemmeside. OUH tilbyder aktuelt fødselsforberedelse som webinarer.

 

Ved spørgsmål eller behov for kontakt

 

Jordemoder:

Hvis du ønsker at ændre/aflyse en tid til jordemoderkonsultation, eller har ikke-akutte spørgsmål til en jordemoder, kontaktes Odense Jordemoderpraksis på tlf. 65 41 57 41 (alle hverdage mellem kl. 9 - 12). Har du ikke-akutte spørgsmål til en jordemoder (ikke vedrørende ændring/aflysning af tider) kan du også skrive til en jordemoder via appen "Mit Sygehus".

 

Sundhedsplejerske:

Er du gravid, vil du omkring uge 25 få en invitation til et graviditetsbesøg fra din/jeres kommende sundhedsplejerske og det er også sundhedsplejersken der etablerer forældregrupper. Er du allerede tilknyttet en sundhedsplejerske som gravid/eller som nybagt familie, kan du ved behov kontakte din tilknyttede sundhedsplejerske.